Michael Schumacher a fost transportat în secret la un spital din Paris, luni, iar acum avem primele vești despre starea sa de sănătate. Citat de Le Parisien, un angajat al spitalului Georges Pompidou a declarat că Schumi este conștient!

Fostul campion de Formula 1 a fost transportat în secret la un spital din Paris, luni, cu o ambulanță înmatriculată în Geneva. Schumacher a fost internat la secția Chirurgie Cardiovasculară, iar presa internațională scrie că motivul internării este urmarea unui tratament experimental cu celule stem. Fostul pilot a fost transportat pe o targă complet acoperită, pentru a nu putea fi fotografiat.

Le Parisien a dezvăluit o veste îmbucurătoare cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Da, este sub îngrijirea mea […] și vă asigur că este conștient”, a declarat un angajat al spitalului, citat de publicația franceză.

 

Citește și:

 

La sfârșitul lunii iulie am aflat că Michael Schumacher este din nou cu ochii pe Formula 1. Vestea a venit de la Jean Todt, fostul șef al Ferrari și actualul președinte al FIA (Federația Internațională de Automobilism). Acesta a recunoscut că l-a vizitat pe fostul campion mondial în Elveția și că au urmărit împreună o cursă televizată: „Întotdeauna am grijă când fac astfel de declarații, dar este adevărat. Am urmărit o cursă împreună cu Michael Schumacher, la el acasă, în Elveția”, le-a declarat Todt…

Citeste continuarea Aici