A cincea etapă a Cupei DACIA s-a disputat pe asfaltul din Sibiu, unde echipajul Cristi Sugar/Vlad Colceriu și-a adjudecat o victorie mult așteptată cu care au rupt șirul ghinioanelor din etapele precedente. Aceștia au fost urmați de Dragoș Popa/Sorin Colceriu, care au marcat astfel cel mai bun rezultat de până acum cu Sandero, iar podiumul general a fost completat de Andrei Mitre/Robert Maior.

Echipajele Cupei DACIA au alergat românește la final de iulie (25-27 iulie) la Raliul Sibiului, pentru ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri dinaintea vacanței de vară. Toți cei 9 concurenți au optat pentru modelul Sandero 0.9 TCe, fiind totodată prima etapă din 2019 fără nicio ieșire în decor.

Cu un parcurs aproape perfect, cu 11 din 13 probe câștigate în cadrul Cupei DACIA, juniorul timișorean Cristi Sugar a reușit să treacă peste momentele neplăcute de la etapele anterioare și și-a adjudecat la Raliul Sibiului a doua victorie în acest sezon, după debutul promițător de la Raliul Argeșului. Punctele astfel câștigate l-au readus pe locul 2 în clasamentul general provizoriu, în lupta pentru titlul Cupei DACIA 2019.

“La etapa de la Sibiu credem că am spart ghinionul ultimilor 3 etape și unde s-a materializat munca noastră care a refuzat să dea roade în prima jumătate de campionat. Plecăm acasă cu o victorie importantă, puncte importante care ne reintroduc în lupta la vârf pentru…

Citeste continuarea Aici