Cu opt etape programate în 2019, Campionatul Național de Raliuri a revenit la finalul săptămânii trecute în Moldova, pentru o nouă competiție pe macadam. După Raliul Moldovei în luna iunie, Raliul Iașului a fost prima cursă din cele trei din această toamnă, desfășurându-se pe 10 probe speciale de macadam: pe drumurile din județul Iași, cât și pe superspeciala din oraș.

Cu un public numeros pe probe, cu o atmosferă excepțională la speciala-spectacol din Iași, acolo unde fanii s-au aflat în număr mare pentru a aplauda evoluția concurenților, cele cinci echipaje DTO Rally Team s-au luptat pe durata celor două zile de concurs cu secundele pentru victorii în clasamente. Deși au avut parte și de abandonuri tehnice, de o răsturnare sau de incidente pe probele speciale, echipajele DTO Rally Team au reușit podiumuri, dar și o victorie în clasamentul general, acolo unde modelul Citroen C3 R5 a fost cel mai rapid pe macadamul ieșean.

Vali Porcișteanu și Dan Dobre au reprezentat gruparea DTO Rally Team în fruntea clasamentului, unde au dus o luptă strânsă pentru victorie, în timp ce Cristi Dolofan și Mihai Sandu, prezenți la start cu un Peugeot 208 R5, s-au duelat pentru un loc fruntaș în clasamentul general. Eugen Cărăgui și Robert Fus au venit la Iași cu dorința victoriei în cadrul clasei RC4, Bogdan și Delia Năstase cu gândul la a cincea victorie consecutivă în cadrul clasei 11, în…

Citeste continuarea Aici