Volkswagen stabilește noul record pe Muntele Tianmen cu modelul ID.R – doar 7:38.55 minute până la ,,Poarta Raiului”

,,Provocarea chineză”, îndeplinită – prototipul complet electric de la Volkswagen stabilește o nouă bornă de viteză pentru clasa electricelor. Pilotul Romain Dumas cucerește cele 99 de viraje ale traseului „Big Gate Road”, de 10.906 kilometri, în mai puțin de 8 minute. ID.R este modelul sport din clasa electrică Volkswagen ID.

O cursă strânsă și de senzație, cu imagini spectaculoase și cu primul record al Muntelui Tianmen stabilit: Volkswagen a atins o bornă importantă pentru condusul electric cu ID.R-ul în China, una care duce la propriu electromobilitatea pe cele mai înalte cote.

Pilotul francez Romain Dumas a terminat cele 99 de curbe ac de păr de pe Muntele Tianmen în doar 7:38.55 de minute, cel mai bun timp obținut până acum pe acest traseu.

Modelul ID.R mai deține recordul de viteză în SUA, la Pikes Peak și în Marea Britanie, la Goodwood Festival of Speed, dar și recordul electricelor pe tur de pistă, la Nürburgring-Nordschleife, Germania. ID.R este ambasadorul motorsport al clasei electrice de la Volkswagen, familia ID, al cărei prim model va fi lansat în premieră la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt, IAA, pe 10 septembrie.

„Un nou record, pe un drum cu adevărat specaculos – Volkswagen și ID.R au demonstrat, din nou, că electromobilitatea  nu…

Citeste continuarea Aici