Este absolut sigur că VW Golf nu mai are nevoie de nicio prezentare, produs din anul 1974 și văndut în peste 30 milioane de exemplare. Foarte mulți dintre vizitatori noștri ne-au cerut să discutăm despre un VW Golf 4. Acest lucru se întamplă astăzi prezentănd un vw golf 4 din anul 2003. Actual propietar a achiziționat automobilul în anul 2010, costănd-ul 6500 de euro.

Sub capotă regăsim propulsorul de 1.6 L benzină, să vedem ce impresii ne va face?

VW Golf 4 Test Drive

La începutul aniilor 2000, VW Golf 4 a fost una dintre cele mai văndute mașini la nivel mondial.  În România un model VW Golf pornește de la 1500 de euro, ajungănd până la 4000 de euro pentru un model bine dotat și păstrat corespunzător.

VW Golf 4 oferă un portbagaj de 330L ce poate fi extins până la 1100L. Calitățile care l-au făcut să fie mai bun decât predecesorul său sunt tehnologiile de siguranță și erogonomia. Avănd sistem de frânare ABS, Airbag-uri laterale și de tip cortină sau sistemul de stabilitate ESP. Un alt argument pentru care mașina a devenit atăt de populară fiind forma și materialele de interior preluate de la Audi A3. Acest lucru este remarcat în interiorul acestei mașini volanul și tapițeria rezistănd de-a lungul aniilor. VW Golf 4 este o mașină compactă unde vor putea lua cu ușurintă doar 4 persoane. Cel ce se va afla la volan va avea o postură comodă la volan, consola fiind îndreptată ușor către acesta.

VW Golf 4 interiorVW Golf 4 interior

VW…

Citeste continuarea Aici