Sezonul cu numărul 4 al Romanian Endurance Series by ACR a continuat weekend-ul trecut cu o nouă vizită pe Motorpark Romania. După două etape adjudecate de Carbogaz Racing și BADI, a fost rândul celei de-a treia mașini de top să egaleze scorul, Ginetta pregătită de Willi Motorsport reușind evadarea în ambele manșe.

Chiar dacă RES3 era programată pe traseul mai familiar concurenților, evoluțiile tehnice ale modelelor de clasă A1 și A3 au adus mașinile pe pistă încă de sâmbătă pentru a rafina setările la track day înaintea programului mai compact de duminică. Temperaturile au crescut rapid de-a lungul zilei de concurs și astfel nu s-au mai putut atinge la vârf timpii din luna martie. Sergiu Nicolae (Ginetta, Willi Motorsport) a venit la 4 zecimi de timpul de pole de la RES1 cu 1:44.565 și s-a lansat din fruntea grilei de 11 participanți, fiind însoțit în linia I de Cupra TCR înscrisă de BADI pe care a debutat în acest sezon Bianca Anton, alături de fratele ei, Eduard.
Aceste două mașini s-au bucurat de un avantaj notabil în fața celorlalți concurenți, care s-au concentrat pe duelurile interne la clasele A1 și A3. Sergiu Nicolae și Fabrizio Broggi au completat 34 de tururi în fiecare manșă pentru a câștiga în fața lui Eduard și Bianca Anton, podiumul fiind completat de ambele dăți de BMW-ul M3 E46 pilotat de Horia Moldovan și Roberto Niculae (Blitzwolf Racing).

În cadrul…

Citeste continuarea Aici