La un an de la ediția pilot, Women Rally revine weekendul acesta în Cluj-Napoca, unde așteaptă la start peste 70 de mașini și peste 100 de participante. Devenit anul acesta Campionat Național sub egida FRAS, Women Rally este deja un reper în motorsportul autohton, fiind cea mai importantă competiție de amatori dedicată doamnelor și domnișoarelor pasionate de condus.

Etapa de la Cluj-Napoca începe vineri seara, pe 13 septembrie, cu briefingul cu concurentele, care va avea loc de la ora 19:00 în sala de conferințe de la Cluj Arena. Startul festiv deschide ziua concursului, sâmbătă pe 14 septembrie, unde participantele vor putea fi urmărite prin poarta de start de pe esplanada Cluj Arena începând cu ora 10:30.

Acestea se vor muta apoi la VIVO! Cluj-Napoca unde, începând cu ora 11:30, se vor desfășura cele 2 manșe de concurs. Cele mai rapide concurente vor fi premiate la dineul oficial, găzduit de RMB Inter Auto Mercedes-Benz de la ora 19:00. Evenimentul se încheie duminică, pe 15 septembrie, când participantele și invitații lor sunt așteptați la o vizită special organizată la Salina Turda și la Crama La Salina.

Pe lângă bine cunoscutul format de 3 zile care a atras nenumărate complimente din partea concurentelor, organizatorii au pregătit pentru etapa de la Cluj o serie de surprize. Datorită numărului mare de înscrieri, traseul de concurs organizat în parcarea VIVO! Cluj-Napoca propune…

Citeste continuarea Aici