Campionatul Național Women Rally a încheiat spectaculos sezonul 2019 odată cu cea de-a treia etapă, care s-a desfășurat în weekend la Cluj-Napoca. Zeci de femei au turat motoarele în cel mai amplu eveniment Women Rally de până acum, a cărui atmosferă de excepție promite un sezon 2020 care va depăși și cele mai exigente așteptări.

Startul festiv de sâmbătă dimineața de la Cluj Arena a fost onorat de Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István.

Noutățile din Campionatul Național Women Rally pot fi urmărite pe site-ul oficial www.womenrally.ro, pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook.

Manșele de concurs au fost deschise de cele 5 invitate speciale ale acestei etape. Mirela Bucovicean, pilot și președinta Comisiei de Femei FRAS, și echipajul Cristiana Oprea / Diana Hațegan au pilotat în scop demonstrativ mașinile lor de curse, în timp ce copilotul Alina Bianca Pop și Alexandra Casian au deschis traseul cu mașini Mercedes-Benz puse la dispoziție de partenerul RMB Inter Auto Cluj-Napoca. Ele au fost impresionate de anvergura evenimentului și au confirmat importanța conceptului Women Rally ca oportunitate pentru amatori de a-și exprima pasiunea pentru mașini și viteză într-un cadru organizat.

Mirela Bucovicean:

Citeste continuarea Aici